Maybelline New York on juuri lanseerannut uuden epäilemättä nuorille suunnatun huokeilla hinnoilla varustetun meikkisarjan, jonka ytimekäs nimi kuuluu MNY. Sarjan punainen lanka on sen osien jopa yllättävän halvat hinnat, sillä mikään sarjan meikkituotteista ei maksa viittä euroa enempää!!!

Testatakseni uutukaista sarjaa valitsin syyniin "My Shadow" -luomiväritabletin sävyä 309 (nude) ja "My Varnish" kynsilakan sävyä 135 (kimaltava valkoinen).

Kynsilakka 

Yksikertaisesti yllättävän hyvä kynsilakka. Kuivuu todella nopeasti, kestää käyttöä, levittyy hyvin ja väri on sitä mitä pullo lupaa. Yksi kerros lakkaa riittää, mutta täydellisen tuloksen saa kun jo parin minuutin kuluttua levittää vielä toisen kerroksen. Kynsilakka maksaa muistaakseni jotain kolmen ja neljän euron väliltä, joten tällä kertaa voi todellakin todeta, että halpa hinta kohtaa laadun. Tämä kynsilakka lunastaa paikkansa minun peilikaapistani. Itseasiassa innostuin lakasta sen verran, että olen kerennyt shoppailemaan sitä jo toisen sävyllisen (verenpunainen).

Luomiväritabletti

Luomiväri on mielestäni hyvä jos se levittyy helposti luomelle, pysyy paikallaan koko päivän (toki asiaan vaikuttaa myös pohjustus), vastaa sävyä tabletissa ja on pakkauksessa jonka kansi pysyy napakasti kiinni vaikka se pyörisi rajustikin meikkilaukussa. Kyllä, MNY:n luomiväri on juuri sellainen. Ei täydellinen, mutta hintaansa nähden erittäin kelpo. Sävyissäkin on runsaasti valinnan varaa. Suosittelen.