Nousin tänään väärällä jalalla, ylettömän väsyneenä ja kiukkuisena. Aamutoimet eivät tahtoneet onnistua lainkaan ja vaatteiden valitseminenkin tuotti suuria vaikeuksia. Kokeilin päälleni kaksia housuja ja ainakin kuutta erilaista paitaa. Silti en ole tyytyväinen tämän päiväiseen lookiini. Näytän kulahtaneelta...

Kun viimein pääsin ulos kotiovesta ja kävelin kohti autoa, huomasin että olin pukeutunut liian kevyesti, heppoisiin, kylmiin kesävaatteisiin. Viime viikon helteisiin tottuneena, Suomen perus "kesäsää" oli melkoinen läpsäys kasvoihin. Luovutin ja päätin lähteä töihin vaihtamatta enää vaatteita lämpimämpiin.

Työpaikan kulmille päästyäni tajusin, että olin unohtanut kotona laittaa deodorantin! Siitä sitten kiukkuisena kurvaus lähimpään k-kauppaan hätävara-dödöä ostamaan.

Kaupassa ei juurikaan ollut valinnanvaraa. Mikä ei sinänsä ollut mitenkään yllättävää, olihan kyseessä pienen pieni lähikauppa. Sitten huomasin deodorantin joka on ainakin minulle uusi tuttavuus, nimittäin Garnierin InvisiMineral Double actionin, joka lupaa ettei tummaan paitaani jää valkoisia raitoja! Lisäksi tuotteen kyljessä mainostetaan sen rauhoittavan vasta-ajettua kainaloa.

Onhan näitä vastaavilla lupauksilla varustettuja dödöjä nyt nähty ja kokeiltu. Aika usein olen joutunut jopa pettymään. Odotukset eivät siis ole kovin korkealla. Hinnastakin voi kai päätellä jotain (2,85e), vai voiko?

Olen nyt testannut uutuustuotettani puolen työpäivän ajan. Kainaloissani on omituinen viileä tunne. Tuntuu siltä kuin dödöni olisi vasta juuri laitettu. En tiedä pidänkö siitä, että tunnen tuotteen olemassa olon koko ajan. Lienee tottumiskysymys tai sitten doedorantti on vain niin hyvä?

Valkoisia raitoja ei uskokaa tai älkää ole ilmestynyt paitaani lainkaan, mikä on melko mullistavaa minulle joka pukeudun usein mustaan. En kuitenkaan tämän testiajan puitteissa ole aivan varma deodorantin toimivuudesta sen pääasiallisen tehtävän osalta. Vaikka tuote sellaisenaan tuoksuu erittäin miellyttävältä, en usko sen olevan täysin pettämätön hien suhteen. Tämä mielipiteeni on tosin osittain hypoteettinen.

Mutta! Garnierin deodorantti on mielestäni lunastanut Double action -lupauksensa. Se ei jätä valkoisia jälkiä tummiin vaatteisiin, mutta se tuntuu kainaloissa viileältä ja siksi ehkä myös hieman rauhoittaa kainalon ihoa. Muutahan tuote ei teksteissään lupaakaan, vaikka kutsuu itseään anti-perspirantiksi.

Ihan ok deodorantti, sanoisi. En tosin suosittelisi sitä urheilijoille... ja ehkä en myöskään hyötyliikkujille...