Teen melko usein kauppareissuja Keravalle, sillä siellä sijaitsevat itselleni lähimmät suuret ruokakaupat. Suosin yleensä aina Prismaa hyvän bonusjärjestelmän ja edullisten hintojen vuoksi. Lidlissä en vieraile juuri koskaan, yritän suosia suomalaista. Alepa taas käy tuotevalikoimaltaan liian pieneksi.

Muutama viikko sitten vierailin ensimmäistä kertaa Keravan Citymarketissa ja mikä iloinen yllätys se ostosreissu olikaan! Vaikka ko myymälä ei varmasti olekaan Suomen suurimpia Cittareita, oli ruokapuolen valikoima erittäin monipuolinen ja laaja. En tiedä mikä hurmostila mieleni tuolloin valloitti, mutta ajatuksiini ei  jäänyt yhden ainutta kritiikin paikkaa. Myymälä oli siisti ja selkeä. Ei liian suuri, ettei sen läpi olisi jaksanut kävellä kokonaisuudessaan. Tarjolla oli lukuisia sellaisia elintarvikeharvinaisuuksia, joita muista ruokakaupoista ei vain löydä. Mieleeni tuli Mankkaalla sijaitseva Citymarket, joka aikoinaan taisi toimia nimellä Super Vexi.

Tavarapuoli jää Keravan Citymarketissa kuitenkin kakkoseksi tien toisella puolella sijaitsevalle Prismalle, joka sekään ei loista valikoimallaan. Toivoisinkin vastaavan laajuista tuotevalikoimaa Suomen kaikkiin Prismoihin, kuin mikä löytyy Helsingin Kannelmäen valtavasta Prismakokonaisuudesta. Kannelmäen Prisma on suuri ja erityisesti sen puutarha-, rakennnus- ja remonttiosastot ovat tervetullut lisä valikoimaan.

Vaikka Keravan Citymarketkokemus olikin positiivinen, meidän perhe tulee jatkossakin tekemään arkiset ruokaostosreissut Prisman asiakkaina. Jätän Citymarketin laajan valikoiman muistiin korvani taakse ja olen melko varma, että K-kauppa kerää tuotot aina kun tarvitsemme jotakin erityistä maisteltavaa juhliin tai mukaviin viikonloppuihin.