Kodin Terra on suuri s-ryhmään kuuluva kodin sisustus ja remonttikauppa. Minua lähin myymälä sijaitsee Tuusulassa, jossa kävin katsastamassa miltä tämä vielä tuntematon kauppa näyttää.

Vaikka oli kyse viikonloppupäivästä ja asiakkaita oli melkoisen paljon, sain autopaikan aivan puutarhaosaston sisäänkäynnin edestä. Mahtavaa!

Myymälästä parhaiten mieleeni jäi siisteys. En tiedä onko kaupoissa keskimäärin yleensä kovin likaista, mutta jokatapauksessa siisteys kiinnitti minun huomioni. Johtuisiko sitten siitä, että Tuusulan myymälä lienee melko uusi?

Koska liiketila on valtavan suuri, arvostin sitä että myyjät olivat poikkeuksellisen ystävällisiä ja avuliaita (iloisia!). Osasivat jopa hyllynumeron tarkkuudella kertoa missä etsimäni tuotteet ovat. Palvelutiskejäkin löytyi kivasti. Kassoja oli mielestäni tarpeeksi ja kassaihmisiä myös. Jonottaa ei juurikaan tarvinnut.

Jos nyt kuitenkin antaisin myös kritiikkiä... hmm... joissakin tapauksissa tuotteiden sijoittelussa oli pieniä epäloogisuuksia. Miksi puutarhakärryt sijaitsevat aivan liiketilan vastakkaisessa päässä kuin missä muut puutarhavälineet ovat? Myös tapettien mallit olivat mielestäni esillä kovin epäkäytännöllisesti. Nimittäin päällekäin, aivan kattoon asti. Ylimmät mallit jäivät melko hankaliksi nähdä. Toisaalta uskon, että kaikki tapettimallit saa nähtäväkseen myös rullasta kunhan vain myyjältä asiaa ystävällisesti tiedustelee.

Kauppareissusta jäi kuitekin hyvä maku ja positiivisena koen myös sen, että asiointi Kodin Terrassa buustaa myös s-bonustiliä.